In de buurt

Onze bed en Breakfast ligt midden in het centrum van Vaassen, een vriendelijk en pittoresk dorpje op de Veluwe. Vaassen ligt tussen Apeldoorn en Zwolle en is makkelijk te bereiken via de A50.

Op loopafstand vindt u verschillende winkels en restaurants zoals Bij Maarten in ‘t Koetshuis , Eethuis Eekterzicht en fine-dining Restaurant Aroma. Ook familiekasteel en parkbos De Cannenburgh, zwembad de Koekoek en Daam’s Molen zijn te voet te bereiken.

U kunt kiezen voor een ontbijt in ’t Torenhofje of bij de streekwinkel Lokaal Vaassen. Wanneer u kiest voor een ontbijt bij streekwinkel Lokaal Vaassen, dient u dit bij de reservering aan te geven. Let op: Op woensdag en op vrijdag wordt het ontbijt geserveerd bij Lokaal Vaassen. In overleg is het ook mogelijk om vroeg in de ochtend een ontbijttasje aan de deur te ontvangen.

In de omgeving kunt u fietsen, wandelen en paardrijden in het Kroondomein en genieten van alles wat de Veluwe u te bieden heeft.

Fietsroutes in de buurt van ’t Torenhofje: Koninklijk rondje Kasteel Cannenburch en Paleis Het Loo, Fietsroute Wild spotten op de Veluwe & Fietsroute aan de linkerkant van de IJssel.

Verder zijn o.a. wellnessresort de Veluwse Bron en Paleis het Loo zeer goed te bereiken vanuit de Bed & Breakfast.

Er is voor iedereen wat wils, wij denken graag met u mee over wat er allemaal mogelijk is in de buurt en welke activiteit het best bij u passen.