De Bed & Breakfast

’t Torenhofje is gevestigd in het bijgebouw van de woning op Torenstraat 5. Onze bed & breakfast ligt midden in het centrum van Vaassen. U kunt in de B&B verblijven met 1 tot 4 personen.

De B&B beschikt over een aparte slaapkamer met een comfortabel twee-persoonsbed. In de woonkamer staat een slaapbank (met extra topmatras om te slapen), een eethoek, keukenblok. De badkamer heeft een ruime inloopdouche.

Het keukenblok is voorzien van een volledig servies incl. glazen, combimagnetron, senseo koffie apparaat en een waterkoker.

De B&B beschikt over gratis wifi. Er hangt een televisie in de woonkamer met aansluiting op de tv-kanalen. Bij mooi weer kunt u genieten van het terras en tuin aan de voorkant van de Bed & Breakfast

’t Torenhofje is binnen gelijkvloers, gesitueerd op de begane grond, toegankelijk en aangepast voor gasten die minder mobiel zijn (bijvoorbeeld bij het gebruik van een rollator). In de badkamer zijn extra handgrepen bevestigd, er staat een stevige douchekruk en de wastafel is geschikt om gemakkelijk voor te zitten.

Voor gasten met de auto is er parkeergelegenheid direct voor de B&B. Voor gasten met een (elektrische) fiets is er een privé fietsberging waar u uw fiets kunt stallen en opladen.